TEQUILA

La banda s'acomiada definitivament del seu públic etern

Fundada el 1976 a Madrid pels argentins Ariel Rot (guitarra) i Alejo Stivel (veu) i els espanyols Julián Infante, Felipe Lipe i Manolo Iglesias, TEQUILA va ser una de les bandes més populars al nostre país des del seu naixement fins a 1982, any de seva dissolució. La seva carrera està plena d’èxits com Quiero Besarte, Salta!!! o Dime que me Quieres que, a dia d’avui, segueixen suposant una fita del Rock and Roll en espanyol.

Amb marcades influències d’artistes com Chuck Berry o The Rolling Stone, insòlites fins llavors en el rock a Espanya, la banda irromp en el panorama musical amb un rock fresc, divertit i desenfadat que els va convertir en estrelles del Rock & Roll, acostant el gènere a un públic massiu.

Anys després de la dissolució de TEQUILA, i després de llançar dos discos en solitari, Ariel Rot i Julián Infante van formar, al costat d’Andrés Calamaro, Los Rodríguez. Després de la dissolució de la banda, Ariel reprèn la seva carrera en solitari, que continua fins a l’actualitat. Per la seva banda, Alejo Stivel ha seguit vinculat a la música, desenvolupant una reeixida carrera com a productor musical.

El 2008, Ariel Rot i Alejo Stivel, van tornar als escenaris amb el seu disc i DVD “Vuelve Tequila!”

Des de llavors, la banda no havia tornat a girar; fins ara, que reapareixen per acomiadar-se definitivament del seu etern públic.

febrer 2020

21divendres21:00