GRAN NIT SOLIDÀRIA AL LICEU

Òpera i alta gastronomia s'uneixen de nou en aquesta vetllada inoblidable

De la mà de Gramona, la Gran Nit Solidària a Liceu celebra la seva quarta edició el proper dijous 5 de setembre amb els plats de Nandu Jubany, Carlos Abellán, Carles Gaig i Albert Adrià sobre l'escenari del Gran Teatre del Liceu.

Una gala benèfica i inoblidable la recaptació de la qual anirà destinada al Casal dels Infants i els seus projectes d'ajuda a nens i joves en risc d'exclusió social. El Casal dels Infants és una associació que des de 1983 aposta per l'educació com a eina per garantir a infants, adolescents, joves i famílies les oportunitats per desenvolupar-se i construir les seves vides, treballant en xarxa amb les escoles i altres entitats socials.

Avui acompanya 7.000 persones durant l'any als barris del Raval i del Besòs-Maresme (Barcelona); a la Mina i del Besòs (Sant Adrià de Besòs); El Raval i Fondo (Santa Coloma de Gramenet); Sant Roc i Llefià (Badalona) i al municipi de Salt.

És l'ocasió perfecta per a col·laborar amb ells! Degusta al Liceu l'univers culinari de quatre xefs amb Estrella Michelin maridat amb la millor música. Comença la vetllada amb un còctel de benvinguda al Foyer on els xefs serviran les seves creacions des de 4 bufets independents i continua amb el sopar creat en exclusiva per a l'ocasió i maridat amb vins i caves Gramona sobre l'escenari del Gran Teatre del Liceu.

A més, durant la saborosa experiència hi haurà actuacions de lírica especials per a l'ocasió!

Recorda:

  • La ubicació de la taula és personal i intransferible. No s'acceptaran canvis.
  • Si no et presentes a la cita, perdràs la teva reserva.

setembre 2019

5dijous20:00