EL JOVE BARBER DE SEVILLA

Nova producció participativa: prepareu i canteu les parts corals

Ei, Figaro, vine aquí! Si encara no ha posat el nas en un assumpte, no trigarà gaire a fer-ho. Figaro, el barber més famós del món, és el protagonista d’aquesta comèdia. L’astúcia i la imaginació són les seves millors virtuts per embolicar. ¿Aconseguirà alliberar la bella Rosina de les mans del seu tutor, el doctor Bartolo, perquè es pugui casar amb el comte d’Almaviva? Si ho vols saber, no et perdis El jove barber de Sevilla al Liceu!

Veurem i escoltarem l’orquestra, a més de les veus de mezzosoprano (Rosina), tenor (comte d'Almaviva), baríton (Figaro), baix (Don Basilio), baix buffo (doctor Bartolo), soprano (Berta) i baríton (ufficialle). La guia didàctica conté la biografia i anècdotes de Rossini, referències sobre l’òpera, l’argument i activitats didàctiques.

"Vine i diverteix-te a la Sevilla del S. XIX, plena de picaresca, amors, exèrcits i capellans, de la mà del compositor per excel·lència de l’òpera buffa, Gioachino Rossini"
Danilo Rubeca

Guia didàctica

La guia didàctica conté l'argument de l’òpera, una breu biografia de Rossini i una sèrie d'activitats didàctiques per fer a l'aula, dissenyades específicament per a cada cicle de primària.
Descarrega-la aquí

Documentació

En aquest apartat trobareu set carpetes, cada una correspon a una de les set cançons participatives d’El jove barber de Sevilla.

A dins hi trobareu:

  • Les partitures, (cor infantil i cor i piano)
  • Àudios (cor infantil, solistes i piano sol)
  • Cinc vídeos interpretats per un grup de 6è d’EP. de l’Escola Maristes La Immaculada (BCN)

Descarrega el material (partitures, àudios i vídeos)

febrer 2020

25dimarts11:00
27dijous11:00

Durada aproximada 1h 25m

Recomanat a partir de 8 anys

Informació d'interès

Edat recomanada

A partir de 8 anys.

A qui va adreçada?

Educació Primària cicles mitjà i superior.

Sessió formativa per al professorat

Properament.

Servei Educatiu

93 485 99 23

servei.educatiu@liceubarcelona.cat