WILCO

CANCEL·LAT EL CONCERT DE WILCO AL SUITE FESTIVAL
El Suite Festival, organitzat per Clipper’s Live, comunica la cancel·lació del concert de WILCO previst pel 13 de JUNY de 2021 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, per la cancel·lació de la gira europea de l’artista degut a les mesures sanitàries i de prevenció contra el virus Covid-19.
Clipper’s Live informa que es retornarà automàticament l’import de les localitats pel mateix canal de compra en que van ser adquirides. Per a més informació poden contactar per e-mail: ticketing@clippersmusic.org.
Reiterem les disculpes i les molèsties ocasionades, alienes totalment a la nostra voluntat.
Per a més informació: CLIPPER’S LIVE ticketing@clippersmusic.org

 

Wilco torna amb Ode to Joy dins del Suite Festival

Wilco torna amb Ode to Joy més de tres anys després del llançament de, segons The Guardian, “món cansat, sibilant i meravellosament càlid” que va ser Schmilco, i anima a trobar l’alegria en un clima polític fosc. L’àlbum presenta un ritme únic i una instrumentació minimalista, amb lletres observadores, amb esperança, morboses, tolerants i abstractes, al mateix temps.

Si la nostra alegria es mesura per la sensació d’abraçar jerseis vells al nostre pit, per la quantitat de petits cors digitals obtinguts en una fotografia compartida en xarxes, per un solo de guitarra o bateria o un bastonet de cotó a l’orella, o per alguna cosa encara més gran, Wilco vol recordar-nos sincerament que portem aquest sentiment amb força i orgull. Així és Ode to Joy: recollim-lo, abracem-lo amb força.

 

Promotora

Clipper's Live SL
932 400 520
info@clippersmusic.org

 

juny 2021

13diumenge21:00Cancel·lada