DUO DINÁMICO

22 juny 2020

El Dúo Dinámico celebra el 60 aniversari de la seva carrera musical

ATENCIÓ NOVA DATA: 17 de juny de 2021 

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l'accés al nou concert.

Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides.

  • Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

  • Si les van comprar a traves del web del Liceu, poden enviar un coreu a info@liceubarcelona.cat, indicant el nom complert del comprador i se li retornarà l'import  a la targeta amb la que va fer  la compra. Si les entrades les van comprar a taquilles hauran d'indicar nom complet del comprador i núm de compte per fer devolució. La data límit per sol·licitar la devolució es fins el 30 de juny 2020. 

El Dúo Dinámico presenta el 2019 la gira de celebració del 60 aniversari de la seva carrera musical. I, per descomptat, amb tots els seus grans èxits en viu.

Organitza
The Project

juny 2021

17dijous20:30comprar