SUPERTRAMP'S ROGER HODGSON

Clipper’s Live, promotor del SUITE FESTIVAL, comunica l’ajornament del concert de SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON, previst pel 19 de juliol, al Gran Teatre del Liceu d'acord amb les mesures indicades per a la prevenció i contenció del coronavirus COVID-19. Clipper’s Live anuncia noves dates pel 2021 i informa que les entrades anteriorment adquirides seran vàlides per aquestes noves dates mantenint la mateixa localitat assignada. Clipper’s Live informa que totes aquelles persones que no puguin assistir a la nova data, poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades per correu electrònic a: ticketing@clippersmusic.org L’import es retornarà pel mateix canal de compra.  Reiterem les disculpes i les molèsties ocasionades, alienes totalment a la nostra voluntat. 

 

La veu llegendària i cofundador de la banda de rock progressiu Supertramp

Roger Hodgson està considerat com un dels cantants, autors i lletristes amb més talent de la nostra època. Va ser la veu llegendària i cofundador de la banda de rock progressiu Supertramp, i va composar i arranjar la majoria dels seus èxits, durant els 14 anys que va formar part de la banda, que els van portar a aconseguir vendes de més de 60 milions de discos, deixant-nos cançons increïblement imperibles que s’han convertit en la banda sonora de les nostres vides.

Segons The Times: “Hi ha molt pocs vocalistes als quals se’ls reconegui l’instant només escoltant les primeres lletres d’una cançó, Roger Hodgson és sens dubte un d’ells. En el cas de el cantant i compositor de Supertramp, la seva veu és tan inconfusible com el so dels teclats en els seus vells èxits".

 

Promotora

Clipper's Live SL
932 400 520
info@clippersmusic.org

juliol 2021

18diumenge21:00comprar