WILCO

Clipper’s Live, promotor del SUITE FESTIVAL, comunica l’ajornament dels concerts de WILCO, previst pel 28 de juny al Gran Teatre del Liceu d'acord amb les mesures indicades per a la prevenció i contenció del coronavirus COVID-19.  Clipper’s Live anuncia noves dates pel 2021 i informa que les entrades anteriorment adquirides seran vàlides per aquestes noves dates mantenint la mateixa localitat assignada: Clipper’s Live informa que totes aquelles persones que no puguin assistir a la nova data, poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades per correu electrònic a: ticketing@clippersmusic.org L’import es retornarà pel mateix canal de compra. Reiterem les disculpes i les molèsties ocasionades, alienes totalment a la nostra voluntat. 

 

Wilco torna amb Ode to Joy dins del Suite Festival

Wilco torna amb Ode to Joy més de tres anys després del llançament de, segons The Guardian, “món cansat, sibilant i meravellosament càlid” que va ser Schmilco, i anima a trobar l’alegria en un clima polític fosc. L’àlbum presenta un ritme únic i una instrumentació minimalista, amb lletres observadores, amb esperança, morboses, tolerants i abstractes, al mateix temps.

Si la nostra alegria es mesura per la sensació d’abraçar jerseis vells al nostre pit, per la quantitat de petits cors digitals obtinguts en una fotografia compartida en xarxes, per un solo de guitarra o bateria o un bastonet de cotó a l’orella, o per alguna cosa encara més gran, Wilco vol recordar-nos sincerament que portem aquest sentiment amb força i orgull. Així és Ode to Joy: recollim-lo, abracem-lo amb força.

 

Promotora

Clipper's Live SL
932 400 520
info@clippersmusic.org

 

juny 2021

13diumenge21:00comprar