SONDRA RADVANOVSKY I PIOTR BECZALA

  
VENDA PREFERENT
29/06/2020
VENDA GENERAL
06/07/2020
Per a la vostra comoditat i seguretat, recomanem comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.

 

Dues de les veus predilectes de la constel·lació liceista

El Liceu ha estat un teatre amb gran tradició per a les grans veus: Caballé, Tebaldi, Carreras, Sutherland, Aragall, Domingo... Si cada generació d’espectadors té els seus referents, actualment, d’entre les estrelles de la constel·lació liceista, destaquen dues veus predilectes: Sondra Radvanovsky i Piotr Beczala. Les seves actuacions al Liceu, junts o per separat, han esdevingut nits memorables, pàgines que seran difícilment oblidades.

Aquesta és l’oportunitat de tornar a retrobar-nos amb dos artistes carismàtics i generosos que ompliran de so i energia la nostra sala. Àries i duets en els quals la complicitat, la tècnica i la musicalitat seran les protagonistes.

Reunits a l’escenari en una conjunció que promet un espectacle ineludible i un dels concerts més prometedors de la temporada. Una nova mostra de l’idil·li entre ells i el públic del Liceu.

Amb el suport de:

  • Durada total aproximada pendent de confirmació

Fitxa artística

Sondra Radvanovsky, soprano
Piotr Beczala, tenor
Piano
Camillo Radicke

setembre 2020

27diumenge18:00comprar

Informació d'interès

Programa

Àries i duets de Verdi i Puccini, entre d'altres.