ANNA NETREBKO

  
VENDA PREFERENT
29/06/2020
VENDA GENERAL
06/07/2020
Per a la vostra comoditat i seguretat, recomanem comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.

 

Reina de la lírica planetària, la gran diva torna al Liceu en un dels raríssims recitals a piano

Considerada una de les grans dives del nostre temps, la soprano russa Anna Netrebko torna al Teatre per inaugurar la temporada del Liceu. Aclamada com la soprano més admirada del moment, Netrebko, que va ser descoberta fa 25 anys per Valery Gergiev, és des d’aleshores la reina indiscutible dels teatres d’òpera més importants del món. És una cantant que ho té tot: una veu de puresa i precisió inusuals, una gran gamma dinàmica, imaginació i un enorme carisma.

L’evolució de la seva veu és un viatge artístic increïble. Adorada pel públic barceloní, aquest és un dels rars recitals i, per tant, una oportunitat increïble de trobar-la en un programa de cant i piano finament cisellat, que mostrarà l’extraordinària extensió de la seva paleta estilística.

Els colors infinits d’una immensa Anna Netrebko en aquesta íntima i deliciosa invitació a recórrer la intensitat poètica del dia i la nit, vistos per diferents compositors. La irresistible promesa d’una vetllada inesborrable.

  • Durada total aproximada pendent de confirmació

Fitxa artística

Anna Netrebko, soprano
Piano
Pavel Nebolsin

gener 2021

27dimecres20:00comprar

Informació d'interès

Programa

Cançons, lieder i melodies de Rachmaninov, Rimski-Korsakov, Txaikovski, Bridge, Debussy, Dvořák, Fauré, Leoncavallo i Strauss.

Àries d’òpera de Charpentier, Offenbach i Txaikovski.