IT DANSA

Aquest espectacle és ajornat respecte el previst originalment el 14 de març de 2020 a les 18h. Les entrades ja adquirides aleshores segueixen sent vàlides.

 

Al Teatre-Auditori de Sant Cugat

IT Dansa torna al Teatre Auditori de Sant Cugat amb l’energia i l’entusiasme que caracteritzen aquesta jove companyia nascuda com un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1998, amb la finalitat d’afavorir el perfeccionament i la professionalització de joves ballarins i ballarines.

El repertori inclou un programa amb dues coreografies que es van estrenar al Festival Grec de Barcelona 2018. Una d’elles és Kaash, de l’aclamat Akram Kahn, i l’altra és The prom, de Lorena Nogal, qui va ser membre d’IT Dansa. Kaash és una peça exigent que requereix molta tècnica, rigor, precisió i potència física, però que transmet una gran espiritualitat. D’altra banda, la creació de Lorena Nogal és molt teatral i reflecteix, alhora, la nostàlgia i les incerteses de la joventut amb pinzellades d’humor, enyorança i fragilitat. El programa inclou també In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, peça que juga amb les carícies i els cops. La seva última coreografia és Whim, d’Alexander Ekman, una peça que mostra el caos de la societat moderna.

abril 2021

17dissabte18:00comprar

Informació d'interès

Guia didàctica

Descarrega't AQUÍ el dossier pedagògic amb tota la informació detallada del programa, biografies i informació complementària de les coregrafies.