MARIE-ANTOINETTE

  
PRODUCCIÓ CANCEL·LADA
Després de l’anunci de les noves mesures d’aturada social decretades pel Govern els propers 15 dies on s’inclou la suspensió de l’activitat del sector cultural, el Gran Teatre del Liceu es veu forçat a suspendre totes les activitats amb públic fins el 24 de novembre. 

Posada en escena elegant i àgil del Ballet de Biarritz 

Estrenat a Versailles l’any 2019, aquesta proposta signada per Thierry Malandain per al Ballet de Biarritz, presenta l’evolució d’una reina i de com va passar de ser adorada pel poble a morir odiada. Un símbol reial caigut i una història complexa transcrita en gestos. 

La música de les quatre simfonies de Haydn (núms. 6 “Matí”, 7 “Migdia”, 8 “Capvespre” i 73 “La Caça”) serà la banda sonora de la intensa vida de Marie-Antoinette al palau de Versalles: des de l’opulència i tirania de la mode i el luxe fins a l’arribada d’un poble irat. 

La vida de la Cort, la fantasia inspirada i un final tràgic són els ingredients d’aquesta posada en escena elegant i àgil del Ballet de Biarritz per una reina austríaca en el context de la Revolució Francesa; una reina que estimava les arts i el teatre i que acabaria la seva vida de plaers i sensualitat amb el so d’una làmina d’acer en el seu coll. 

  • Durada total aproximada 1h 20m

Fitxa artística

Música
Joseph Haydn i Christoph Willibald Gluck
Coreografia
Thierry Malandain
Escenografia i vestuari
Jorge Gallardo
Il·luminació
François Menou
Realització de vestuari
Véronique Murat ajudada per Charlotte Margnoux
So
Nicolas Dupéroir
Realització decorats
Frédéric Vadé
Atrezzo
Annie Onchalo
Perruques
Charlotte Margnoux
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Direcció musical
Daniel Espasa

novembre 2020

15diumenge17:00Torn TCancel·lada
16dilluns19:00Torn HCancel·lada
17dimarts19:00Torn P (PA)Cancel·lada
18dimecres19:00Torn BCancel·lada
19dijous19:00Torn ACancel·lada