SOLSTICE DE BLANCA LI COMPANY

  
VENDA PREFERENT
15/01/2021
VENDA GENERAL
18/01/2021
CANVI D'HORARI
Per tal de donar compliment al toc de queda establert pel Procicat, algunes de les funcions de Solstice han patit modificacions horàries. Disculpeu les molèsties.

Una obsessió expressada en la dansa i el gest

Solstice és l’espectacle més compromès de Blanca Li. Nascuda a Granada, formada a Nova York amb Martha Graham i establerta amb companyia pròpia a París, Li és una gran coreògrafa, cineasta, ballarina i actriu; una artista en constant renovació que s’inspira en una àmplia gamma d’estils, des del flamenc fins al ballet clàssic i la dansa urbana. Tot comença i es completa amb l’energia del moviment i la dansa. 

Amb Solstice celebra la bellesa, el poder i l’energia a partir de la preocupació per la degradació de la natura. Aquesta inquietud es transforma en una obsessió expressada en la dansa i el gest. Com ens explica Li, “els elements de la natura són meravellosos i imprescindibles, però en alterar-los es poden crear grans catàstrofes. L’aigua, per exemple, és meravellosa, però pot transformar-se en terribles inundacions. El vent pot derivar de brisa a huracà, i el sol i la calor són l’origen dels incendis i les sequeres”.   

A tot arreu: a les metròpolis, en les profunditats dels oceans, en els espais silvestres i aquells domesticats per la humanitat, la natura està canviant i cridant-nos. Les relacions ambigües i complexes que mantenim amb el nostre entorn han estat el punt de partida per a aquest muntatge. A mig camí entre la preocupació i l’admiració, l’amor i la violència, la conservació i la destrucció, com podem mantenir el desenvolupament de les nostres civilitzacions sense esgotar el planeta? Catorze ballarins increïbles i un percussionista donen forma a aquest espectacle que, a través del poder de la dansa combinada amb escenografia, vestits, vídeo, llums i música, evoca els trastorns del nostre ecosistema i planteja quin és el lloc de l’home dins de la natura, no considerant-lo com el seu centre sinó com un dels seus components. 

Amb el suport de:

  • Durada total aproximada 1h 25m

Fitxa artística

Coreografia i direcció artística
Blanca Li
Escenografia i dramaturgia
Pierre Attrait
Vídeo i noves tecnologies
Charles Carcopino
Música
Tao Gutierrez
Il·luminació
Caty Olive
Vestuari
Laurent Mercier
Producció
Chaillot – Théâtre national de la Danse

febrer 2021

6dissabte16:30Torn PD
6dissabte20:30Torn C
7diumenge18:00Torn D
9dimarts19:00Torn A

Programa de mà

T'oferim l'opció de descarregar-te el programa en format PDF.

QUIOSC