IL TROVATORE

  
VENDA PREFERENT
29/06/2020
VENDA GENERAL
06/07/2020
Per a la vostra comoditat i seguretat, recomanem comprar les entrades al web del Liceu o al telèfon 902 78 73 97, de dilluns a divendres de 10 a 18:30h.

 

Un repartiment de luxe per presentar-nos les tensions d'un triangle amorós i els deliris d’una enigmàtica fetillera

Leonora i Manrico, una parella que encarna la llibertat i l’idealisme, alhora està condemnada per la gelosia i l’amenaça del poder. El comte de Luna, punitiu i sàdic, té una debilitat obsessiva: Leonora; mentre la misteriosa i enigmàtica Azucena custodia un secret que els destruirà a tots. Amb les seves maquinacions, convertirà Leonora en una immortal heroïna condemnada al sacrifici. Els mecanismes del drama i una profunditat psicològica subratllada per una música radiant i expansiva que desborda imaginació converteixen Il trovatore en una de les cimeres del repertori. Sinceritat i puresa són els trets de Leonora, aquí presentada per Anna Netrebko.

Yusif Eyvazov, Ludovic Tézier i Okka von der Damerau completen aquest pòquer d’asos sense parangó en aquesta història d’amor i venjança a l’Aragó del segle XV, en la qual els personatges són víctimes de les visions patològiques de la gitana.

Un destacadíssim repartiment per a aquesta tragèdia, estrenada a Roma l’any 1853 (i el 1854 al Liceu), en la qual Verdi retrata el pes del passat i la impossibilitat de superar-lo. En l’era dels moviments antiracials contra la mort de George Floyd, la visió exòtica de les minories des de l’òptica del segle XIX ens serveix per denunciar els substrats i estereotips que han forjat la nostra mirada. Aquesta és la veritable vendetta de la història: sei vendicata, o madre!

Amb el suport de:

Durada total aproximada 2h 45m

  • Primer acte 28m
  • Segon acte 42m
  • Entreacte 30m
  • Tercer acte 22m
  • Quart acte 42m

Fitxa artística

Director musical
Per determinar
Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu
Directora del Cor
Conxita Garcia

Repartiment

LeonoraAnna Netrebko
ManricoYusif Eyvazov
Comte de LunaLudovic Tézier
AzucenaOkka von der Damerau
FerrandoDmitry Belosselskiy
InesMercedes Gancedo
RuizNéstor Losán

octubre 2020

1dijous20:00comprar
4diumenge18:00comprar