JAVIER CAMARENA

  
VENDA PREFERENT
01/09/21
VENDA GENERAL
08/09/21

Camarena revisa les millors cançons i àries del seu repertori

Considerat un dels millors tenors del món, Javier Camarena torna al Liceu per oferir un recital en el marc de les celebracions del 175è aniversari de la fundació del Teatre. Acompanyat pel seu pianista habitual, Ángel Rodríguez, Camarena revisarà algunes de les cançons i les àries més representatives del seu repertori: des de la mirada a la música de Mèxic, el seu país d’origen, fins al bo i millor del repertori belcantista.

Coronat al Liceu com un dels tenors preferits de la seva generació, genera una autèntica eufòria per allà on passa. Per l’elegància del seu cant, la bellesa del seu timbre assolellat i un virtuosisme natural, és desitjat a tots els escenaris, i és precisament al Liceu on vol construir una relació de continuïtat futura.

En els cercles de l’òpera tothom el recorda com un dels pocs que ha bisat una ària al Metropolitan de Nova York. Més concretament, l’ària de Tonio a La fille du regiment, “Ah, mes amis”, amb la temible seqüència dels nou Do de pit. Una intervenció per la qual ja el podem considerar un autèntic mite del cant.

  • Durada total aproximada 2h 40m

Fitxa artística

Tenor
Javier Camarena
Piano
Ángel Rodríguez

gener 2022

7divendres19:00Torn Ecomprar

Informació d'interès

Programa

A determinar