PIOTR BECZALA

  
VENDA PREFERENT
01/09/21
VENDA GENERAL
08/09/21

Torna a l’escenari del Liceu l’aclamat tenor polonès

Des que va debutar al Gran Teatre del Liceu amb una selecció del Faust de Gounod, l’aclamat tenor polonès Piotr Beczała, de fama internacional, ha consolidat el seu reconeixement gràcies a un repertori variat i molt coherent amb la seva tessitura de tenor líric.

Després d’èxits als teatres d’òpera més importants del món (el Metropolitan de Nova York, el Covent Garden de Londres, el Teatro alla Scala de Milà, l’Opéra de París...) i amb el record de la seva participació al Liceu en títols com ara Werther, Un ballo in maschera o Luisa Miller, Beczała torna a trepitjar el nostre escenari. En format de recital, mostrarà la versatilitat d’una de les veus més precioses del moment, i serà el marc perfecte per mostrar els infinits matisos i el joc de mitges veus i pianissimos, marca de la casa.

Una ocasió per gaudir d’un dels millors tenors del món que, en els darrers anys, ha crescut en volum i densitat vocal, i una oportunitat per valorar la galeria de personatges que crea en cada ària. Un compromís personal amb cada rol i l’immens plaer de sentir, amb el seu art, un intèrpret en la seva plenitud de facultats.

  • Durada total aproximada Per determinar

Fitxa artística

Tenor
Piotr Beczala
Piano
Per determinar

febrer 2022

3dijous19:00Torn Acomprar

Informació d'interès

Programa

Per determinar