SONYA YONCHEVA CANTA PUCCINI

  
VENDA PREFERENT
01/09/21
VENDA GENERAL
08/09/21

L’aclamada soprano Sonia Yoncheva regala una nit inoblidable

El Gran Teatre del Liceu rep a l’escenari la soprano búlgara Sonya Yoncheva, una de les veus més aclamades del món. En el millor moment de la seva carrera, aquesta intèrpret extraordinària oferirà un concert acompanyada per l’orquestra del Teatre, on revisarà les grans àries de Puccini.

Convidada per William Christie l’any 2007 a formar part del projecte Le Jardin des Voix, i després de participar amb un gran èxit a L’incoronazione di Poppea al Festival de Salzburg, han arribat els triomfs al Metropolitan de Nova York, el Teatro alla Scala de Milà i l’Opéra de París.

Al mateix temps, la seva preciosa veu ha guanyat molts colors i ha començat a introduir rols més densos, com ara Mimì, Tosca, Desdemona, Elisabetta o Luisa Miller.

El Liceu vol teixir complicitats amb aquesta artista, que promet regalar nits inoblidables al teatre. En aquesta ocasió, Mimì, Tosca, Butterfly, Liù, Manon Lescaut... seran algunes de les heroïnes a qui Yoncheva invocarà. Un recital d’alt voltatge i una gran veu per col·leccionar.

  • Durada total aproximada 2h 40m

Fitxa artística

Soprano
Sonya Yoncheva
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Direcció
Francesco Ivan Ciampa

abril 2022

30dissabte19:00Torn Ccomprar

Informació d'interès

Programa

Àries d’òperes de Giacomo Puccini.