int(200)

CRISTINA DE MIDDEL I BRUNO MORAIS

Del 28 de febrer al 21 d'abril de 2022

El 28 de febrer, el mateix dia de l’estrena de Pelléas et Mélisande, també s’inaugura l’exposició de Cristina de Middel i Bruno Morais que es podrà veure al Balcó Foyer i a la Sala Miralls fins el 13 d’abril per a tots aquells espectadors que tinguin entrada per alguna de les funcions programades en el Teatre durant aquestes dates.

La mostra, que porta com a títol Boa Noite Povo, vol aprofundir sobre la relació entre humanitat i natura a través d’imatges que relacionen la selva brasilera amb elements com arxius, llibres i altres elements domèstics que reuneixen la idea de cultura. Segons els autors, l’exposició també insta els espectadors a “qüestionar els temps més foscos de Brasil, a nivell polític, econòmic i mediambiental”. I afegeixen: “En una exposició tan especial per a nosaltres, realitzada a casa, ens fa molta il·lusió exposar-la al Liceu d’una manera més ampliada i esperem que els espectadors de Barcelona la gaudeixin i reflexionin sobre l’ésser humà i els lligams entre una natura plena de vida”.

Aquesta és una de les propostes destacades del projecte artístic de Víctor Garcia de Gomar, que aposta per fer del Liceu un centre de les arts on el subjecte principal sigui l’òpera però en el qual també conflueixin altres disciplines com les arts visuals, l’antropologia, la filosofia, la poesia, la ciència, la tecnologia, entre d’altres.