int(200)

NORMA

VENDA COMUNITAT
16/06/22 (15h)
VENDA GENERAL
16/06/22 (16h)

Comunitat #LiceUnder35

Preestrena exclusiva per a públic jove menor de 35 anys a 20€
Uneix-te a la Comunitat per gaudir d'accés prioritari a la compra d'entrades (15h)

UNEIX-TE

Extraordinària producció signada per Àlex Ollé per a la Royal Opera House

​“Plorar d’emoció escoltant-la no ens hauria d’avergonyir”, Richard Wagner

Norma, la sacerdotessa i líder espiritual de la rebel·lió contra els romans, estima Pollione, el cap de la força d’ocupació que vol oprimir el seu poble i amb qui ha tingut dos fills. Una traïció que amenaça la supervivència de la comunitat.

Norma, que descobreix l’amor prohibit entre la seva companya Adalgisa i Pollione, passarà per molts estats emocionals: des de ser la furiosa dona que crida a les armes fins a sacrificar la seva vida. Quin és el seu paradís: el refugi de la fe?, l’amor de Pollione?, el benestar de la seva societat?

Aquesta extraordinària producció signada per Àlex Ollé per a la Royal Opera House de Londres actualitza Norma i la situa en el context d’una cruel guerra civil. Tot explorant el conflicte entre els desitjos individuals i els de la comunitat, Ollé identifica la religió com a força d’unitat però també de destrucció. Norma, en ple debat entre la seva voluntat o la llibertat del seu poble, està completament atrapada per les referències col·lectives (les regles socials i el pes dels símbols antics). Els seus dubtes i problemes apareixen com a ressonàncies contemporànies.

Sense escapatòria i esdevenint una autèntica heroïna, accepta la seva culpa i està disposada a morir. Un sacrifici purificador i una història que ofereix un dels rols més difícils i emblemàtics de la història de l’òpera. Aquesta obra cabdal del belcantisme i la tercera òpera que es va representar en la temporada inaugural del Liceu l’any 1847 constitueix l’exemple perfecte de tragèdia musical.

PARADÍS: la fe, l’amor de Pollione i el benestar de la seva comunitat

Amb el suport de:

  • Durada total aproximada 3h 10m

Fitxa artística

Direcció d'escena
Àlex Ollé
Escenografia
Alfons Flores
Vestuari
Lluc Castells
Il·luminador
Marco Filibeck
Producció
'Norma' ha estat produïda en associació amb la Royal Opera House Covent Garden de Londres. Aquesta producció es va veure per primera vegada a la Royal Opera House de Londres el 12 de setembre de 2016.
Cor del Gran Teatre del Liceu (Pablo Assante, director)
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Director
Domingo Hindoyan

Repartiment

PollioneAiram Hernández
OrovesoMarko Mimica
NormaMarta Mathéu
AdalgisaTeresa Iervolino
ClotildeNúria Vilà
FlavioNéstor Losán

Debut Liceu

juliol 2022

16dissabte19:00comprar

Programa de mà

T'oferim l'opció de descarregar-te el programa de mà de forma gratuïta.

DESCARREGAR