Andrés Calamaro presenta el seu àlbum 'Dios Los Cría'

Andrés Calamaro torna al nostre país continuant amb la reeixida gira que l'està portant per Mèxic, Perú, Colòmbia, Xile, Uruguai, Paraguai i Argentina.

L'estiu passat ja va visitar 15 ciutats i els principals festivals nacionals, amb un espectacle contundent, esgotant les entrades de pràcticament totes les seves actuacions, deixant ganes de més. Andrés torna a Espanya amb el seu TOUR 2023. Aquest multipremiat artista argentí aterra amb la seva potent banda, i tots els seus grans èxits.

Andrés Calamaro presenta el seu àlbum Dios Los Cría, en què revisita la seva excepcional discografia al costat dels més grans artistes de la música popular llatina, des de llegendes com Julio Iglesias a Bohemio, Raphael a Jugar con fuego , Flaca amb Alejandro Sanz, Para no olvidar amb Manolo Garcia i Vicente Amigo o Paloma amb artistes com Sebastian Yatra, entre altres grans.

Amb aquest àlbum va tornar a estar nominat als Latin Grammy a Millor Àlbum Vocal Pop i a Gravació de l'Any pel tema Bohemio juntament amb Julio Iglesias i es va alçar amb el Latin Grammy a la millor cançó amb el tema Hong Kong amb C. Tangana. A Dios Los Cría Calamaro ha creat un àlbum únic i irrepetible, una reunió de talents que deixaran una marca profunda a la música popular llatina. En aquesta nova gira l'artista repassarà els grans èxits acompanyat de tota la seva banda. El repertori serà el gran protagonista d'aquest nou tour.

Promotora
The Project
Diagonal, 482, 2º 2ª
08006 Barcelona
934817040
theproject@theproject.es

juny 2023