La Gala més IN: quan la inclusió és art

Fundació Grupo SIFU presenta la Gala més IN, un esdeveniment únic en el món que té l'objectiu de donar visibilitat i posar en valor les capacitats de les persones amb discapacitat a través de la cultura i l'art. Artistes amb i sense diversitat funcional es pugen a l'escenari per a demostrar al món que no hi ha barreres per al talent i que no hi ha discapacitat que els impedeixi fer grans coses. Després de set edicions, la gala de la INtegració, INclusió i INterpretació s'ha convertit en la gala inclusiva més important d'Europa. 

La Gala més IN continua omplint escenaris i butaques de diferents ciutats d'Espanya en la seva setena edició. Més de 7.000 persones han gaudit d'aquest espectacle únic a Barcelona, Madrid o Sevilla. I pròximament s'estrenarà en ciutats com Palma o Màlaga. És un espectacle d'altíssima qualitat artística creat per a mostrar que el món de l'art no entén de límits ni discapacitats, fugint de la visió paternalista que habitualment envolta a l'àmbit de la diversitat funcional. La Gala més IN es converteix, cada any, en un gran acte de conscienciació i sensibilització per a tota la societat. En aquest esdeveniment artístic inclusiu, únic en la seva categoria a Europa, els artistes demostren que la discapacitat és sinònim de talent, disciplina i compromís. 

Cada vegada són més els que volen fer costat a aquesta gala inclusiva i prova d'això és que la Gala es presenta cada any a noves ciutats per a omplir els teatres principals i aconseguir que els espectadors s'emocionin amb els artistes. 

Gràcies als col·laboradors de la Gala, la Fundació Grupo SIFU any rere any pot continuar becant artistes amb discapacitat perquè puguin continuar formant-se. Molts dels becats SuperArte de la Fundació Grupo SIFU participen en algun dels espectacles de la Gala. 

La Gala Més In.

Organitza:
Fundación Grupo Sifu, S.L.
902 153 325
c/ Femades, 19-25
Hospitalet de Llobregat
08907

febrer 2023