int(200)

Recital Sara Blanch i Xabier Anduaga

ENTRADES
A la venda a partir del 13 de juny a les 10h

Si hi ha dues veus incontestables que representen el futur de la lírica del nostre país, aquestes són Sara Blanch i Xabier Anduaga. Nascuts a Darmós (Tarragona) i Sant Sebastià (Guipúscoa), respectivament, tots dos ronden els 30 anys i han obtingut en poc temps un important reconeixement internacional.

Dues veus aclamades que ja trepitgen els escenaris dels millors teatres del món, per primera vegada juntes per trobar-se amb el públic del Liceu. Anduaga, tenor guanyador del Concurs Operalia 2019, i Sara Blanch, soprano que l’any 2021 va actuar al Festival de Salzburg amb Teodor Currentzis, ens oferiran àries i duos per mostrar la seva sensibilitat i les seves capacitats vocals.

Dos artistes amb llum pròpia que tenen en comú una emissió clara i precisa, alhora elàstica i un timbre de gran bellesa. Un recital de complicitats que confirma a aquests dos grans cantants que ho tenen tot per definir l’òpera del segle xxi.

La promesa d’un recital màgic on posaran tot el bo i millor d’ells mateixos per conquerir-nos, i que serà un preciós moment que recordarem com la primera de moltes vetllades úniques al Liceu.

Amb el suport de:

  • Durada total aproximada 1h 30min

Fitxa artística

Soprano
Sara Blanch
Tenor
Xabier Anduaga
Piano
Giulio Zappa

març 2023

24divendres19:00Torn Gcomprar

Informació d'interès

Programa

Àries i duos de Bellini (La sonnambula i I puritani), Donizetti (Lucia di Lammermoor i La fille du régiment), Verdi (Rigoletto).