int(200)

Winterreise amb Antonio López

ENTRADAS
A la venta a partir del 13 de junio a las 10h

Antonio López, el pintor, escultor i gravador de Tomelloso, ha estat convidat pel Liceu a participar en la que representa la seva primera proposta escènica. L’artista, amb uns codis molt personals, retrata el pas del temps, l’ésser humà i el seu entorn, les natures mortes, la infància, etc. des dels seus inicis.

En el món ple de ferides que planteja el Winterreise, Antonio López posarà en diàleg la seva obra amb la música de Schubert. Considerat el testament espiritual del compositor, és un dels cicles de lieder més importants de la història de la música i un autèntic Everest per als seus intèrprets.

Antonio López, tot reflexionant al voltant de la solitud i l’autoaïllament, posarà veu al viatger errant i els seus traumes, anhels, esperances i pors. Un món interior devastat per l’infortuni, la desgràcia i la fatalitat. Un cor que únicament batega per fugir d’una comunitat que l’oprimeix.

D’una bellesa inquietant, el Winterreise és una invitació a la melancolia profunda, els episodis del qual marquen un viatge desesperat d’un home traït. Una immersió en l’univers poètic de Schubert amb Antonio López com a guia de luxe on el públic és conduït fins a l’abisme d’aquest viatge interior.

  • Durada aproximada A determinar

Fitxa artística

Pintor i escultor
Antonio López
Directora d’escena i concepte
Bárbara Lluch

Repartiment

BarítonBenjamin Appl
PianoJames Baillieu

març 2023

23dijous20:00comprar
24divendres20:00comprar
25dissabte20:00comprar

Informació d'interès

Programa

F. Schubert Winterreise, D.911