int(200)

Jungle Book reimagined

El clàssic de Rudyard Kipling sota la mirada d'Akram Khan

FUNDACIÓN LOEWE
Benefactor del Cercle de la Dansa 

Per a Akram Khan, la història d’El llibre de la selva sempre ha estat a prop. No només perquè de jove havia interpretat el paper de Mowgli en una producció de dansa índia, sinó per les tres profundes lliçons que contenia: la vida comuna entre espècies al planeta; la interdependència entre humans, animals i natura, i el sentit de la família i la nostra necessitat de pertinença.

Vivim un temps sense precedents i ple d’incerteses per a totes les espècies d’aquest món, i hem oblidat la nostra connexió amb la nostra llar, el nostre planeta. Necessitem tornar amb més respecte i recordar tot allò que hem oblidat. Una de les maneres més profundes i atàviques és poder explicar aquesta història a través de la màgia de la dansa i la música des del teatre.

Aquesta nova producció signada pel gran coreògraf és el resultat d’una interpretació de la història original de Rudyard Kipling. Un conte amb un missatge molt poderós i vigent per al món actual.

Superant les paraules, des del gest i el moviment, i amb l’ús de la tecnologia de projeccions, Khan ens farà reflexionar sobre el canvi climàtic, que afecta tots els éssers vius del planeta. Els cossos, les nostres veus i la nostra convicció d’una història per canviar el món.

Akram Khan és sinònim d’una companyia de dansa entesa com una plataforma per a històries explicades des d’una altra perspectiva: aprofitant els vells mites creen nous muntatges que parlen del significat de viure en una societat globalitzada. Una companyia valenta que canvia les regles del joc. Potser no és la fi del món, sinó el final de la nostra espècie!

FUNDACIÓN LOEWE
Benefactor del Cercle de la Dansa

Amb el suport de:

  • Durada aproximada 2h 3min
    • Primera part 56 min
    • Pausa 20 min
    • Segona part 47 min

Fitxa artística

Direcció i coreografia
Akram Khan
Creatiu associat i instructor
Mavin Khoo
Text
Tariq Jordan
Assessor de dramatúrgia
Sharon Clark
Música
Jocelyn Pook
So
Gareth Fry
Disseny visual escènic
Miriam Buether
Direcció d’art i animació
Adam Smith (YeastCulture)
Productor / Videocreació
Nick Hillel (YeastCulture)
Artistes de rotoscopia / animació
Naaman Azhari, Natasza Cetner i Edson R. Bazzarin
Coproducció
Curve Leicester, Birmingham Hippodrome, Edinburgh International Festival, Esplanade – Theatres on the Bay Singapore, Festspielhaus St. Pölten, Internationaal Theatre Amsterdam, Maison de la Danse / Pôle européen de création – Lyon, National Arts Centre – Canadà, New Vision Arts Festival – Hong Kong, Orsolina28, Pfalzbau Bühnen – Theatre im Pfalzbau Ludwigshafen, Romaeuropa Festival, Attiki Cultural Society – Athens, Stanford Live / Stanford University, Teatros del Canal – Madrid, théâtre de Caen i Théâtre de la Ville – París.

gener 2023

25dimecres19:00Torn B
26dijous19:00Torn D
28dissabte17:00Torn Dansa
28dissabte21:30Torn C
30dilluns19:00Torn A

Programa de mà

T'oferim l'opció de descarregar-te el programa de mà de forma gratuïta.