Una òpera per aprendre a estimar l'òpera

La cuina de Rossini ens explica la història de dos joves, en Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini.

Una història màgica i plena de contrastos on els joves protagonistes s’adonaran que la diferència els enriqueix i en la qual modernitat i tradició es troben per entendre’s i complementar-se.

Valors com la passió per la música, els hàbits saludables, la superació i el respecte els acompanyaran en aquesta aventura.

Rossini, a banda de la seva genialitat com a músic, era un apassionat de la cuina. Les receptes de La cuina de Rossini, en aquest cas, no seran només culinàries

Recomanat a partir de 6 anys.

Amb el suport de:

[[{"fid":"23595","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

En el marc de la col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu, la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Conservatori Liceu, amb l’objectiu d’impulsar la participació de joves músics i creadors provinents del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu.                                                                           

 

  • Durada aproximada 1h 15min

Fitxa artística

Direction
David Selvas
Conductor and musical adaptation
Andreu Gallén
Playwright
Sergi Pompermayer
Choreography
Ana Pérez
Set Design
Alejandro Andújar
Set Design Assistant
Maria Albadalejo
Director Assistant
Norbert Martínez
Costume Design
Maria Armengol
Lighting
Marc Salicrú
Video
Joan Rodón and Emilio Valenzuela (dLux.pro)
Pictures
Coaner Codina
Musical Assistant
Adrià Aguilera
Orchestra
Ensemble Conservatori Liceu
Musicians
Neus Navarrete (Violí), Pol Coronado (Violin), Elena Lasheras (Viola), Violeta Albert (Violoncello), Enric Bassacoma (Double bass), Josep Portella (Flute), Clara Soler (Clarinete), Marc Anguera (Horn) and Albert Muñoz (Bassoon).
Organized through cooperation between the Gran Teatre del Liceu, the Fundació Ferrer-Salat and the Fundació Conservatori del Liceu, which aims to foster the participation of young musicians and creative artists from the Centre Superior de Música, Fundació

gener 2023

Compra
Compra
Compra
Compra

gener 2023

Per preparar l'espectacle

Liceu+   Proposta educativa