Una òpera per aprendre a estimar l'òpera
La cuina de Rossini ens explica la història de dos joves, en Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini.
Una història màgica i plena de contrastos on els joves protagonistes s’adonaran que la diferència els enriqueix i en la qual modernitat i tradició es troben per entendre’s i complementar-se.
Valors com la passió per la música, els hàbits saludables, la superació i el respecte els acompanyaran en aquesta aventura.
Rossini, a banda de la seva genialitat com a músic, era un apassionat de la cuina. Les receptes de La cuina de Rossini, en aquest cas, no seran només culinàries
Recomanat a partir de 6 anys.
Amb el suport de:
En el marc de la col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu, la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Conservatori Liceu, amb l’objectiu d’impulsar la participació de joves músics i creadors provinents del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
- Durada aproximada 1h 15min
Fitxa artística
- Direction
- David Selvas
- Conductor and musical adaptation
- Andreu Gallén
- Playwright
- Sergi Pompermayer
- Choreography
- Ana Pérez
- Set Design
- Alejandro Andújar
- Set Design Assistant
- Maria Albadalejo
- Director Assistant
- Norbert Martínez
- Costume Design
- Maria Armengol
- Lighting
- Marc Salicrú
- Video
- Joan Rodón and Emilio Valenzuela (dLux.pro)
- Pictures
- Coaner Codina
- Musical Assistant
- Adrià Aguilera
- Orchestra
- Ensemble Conservatori Liceu
- Musicians
- Neus Navarrete (Violí), Pol Coronado (Violin), Elena Lasheras (Viola), Violeta Albert (Violoncello), Enric Bassacoma (Double bass), Josep Portella (Flute), Clara Soler (Clarinete), Marc Anguera (Horn) and Albert Muñoz (Bassoon).
Repartiment
Rossini
|
||
---|---|---|
Ross
|
||
Isabella
|
||
Cenerentola
|
Mar EsteveImagen
![]() |
|
Fiorello
|
Joan Garcia GomàImagen
![]() |
|
Basili
|
||
Guillem
|
- Organized through cooperation between the Gran Teatre del Liceu, the Fundació Ferrer-Salat and the Fundació Conservatori del Liceu, which aims to foster the participation of young musicians and creative artists from the Centre Superior de Música, Fundació