int(200)

Trobades LiceUnder 35: Paolo Bortolameolli

OPERA IRL: una update a la nostra relació amb l'art 

Paolo Bortolameolli, és el director convidat del Gran Teatre del Liceu a les representacions de “Die Zauberflöte” de Mozart del 27 de juny i l'1 de juliol. En aquesta xerrada Paolo compartirà amb els assistents els seus punts de vista sobre les seves col·laboracions musicals, així com la seva carrera artística, les seves motivacions i molts altres aspectes interessants de la seva experiència en el món de la música.

Paolo Bortolameolli, és Director Musical de l'Orquestra Simfònica Nacional Esperanza Azteca (Mèxic) i Director Principal Convidat de la Filharmònica de Santiago (Xile). Havent dirigit totes les orquestres importants a la seva terra natal xilena, té relacions regulars com a director a Amèrica Llatina i Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Aporta a la seva insaciable curiositat artística, la seva variada obra operística. Entre els propers projectes es troben les aparicions al Gran Teatre del Liceu amb “Die Zauberflöte” (27/06 i 1/07).

Paolo està profundament compromès amb les noves músiques i públics i també ha desenvolupat projectes innovadors com Ponle Pausa, un projecte que busca replantejar el concepte d'educació musical a través de la implementació de vídeos curts i concerts dirigits a usuaris de xarxes socials. Va ser conferencista convidat en una TED Talk a Nova York i el 2020 va llançar el seu primer llibre: RUBAT Processos musicals i una playlist personal.

Reserva la teva entrada gratuïta

Powered by:

juny 2022

15dimecres20:30