Totes les noticies

TVBoy irromp al Saló dels Miralls

  • Després dels cèlebres petons entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo o entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, l’artista urbà immortalitza ara dos personatges clau de l’òpera i de la temporada del 20è aniversari del Liceu, Turandot i Carmen.
  • El Liceu torna a esgotar les més de 1.800 entrades per veure ‘Turandot’ a la tercera edició del ‘Liceu under 35’, que compta amb el patrocini de SEAT.

Un dels màxims exponents actuals de l’art pop urbà col·labora amb el Liceu amb la seva darrera creació, que es podrà veure al Saló de Miralls a partir de demà amb motiu del Liceu Under 35. Es tracta de l’artista italià i resident a Barcelona Tvboy, que ha saltat a la fama amb les seves vinyetes satíriques de l’actualitat política i social a Itàlia i Espanya. El darrer grafiti en despertar l’atenció dels vianants i els mitjans va ser el polèmic petó entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias prop de la Plaça Sant Jaume. Ara aquest petó el protagonitzen dos personatges claus de la història de l’òpera i de la temporada del 20è aniversari del Gran Teatre del Liceu, Turandot i Carmen. La intervenció de Tvboy es podrà veure a totes les funcions de Turandot.

Amb la col·laboració de:

 

 

Liceu under 35
El Gran Teatre del Liceu torna a rebre demà més de 1.800 joves en la tercera edició del ‘Liceu under 35’, el projecte dirigit exclusivament a joves menors de 35 anys, que assistiran demà 5 d’octubre a la preestrena de l’espectacle Turandot de Giacomo Puccini a un preu únic de 15 euros. Serà una experiència musical integral que després de la funció celebrarà una festa post-òpera amb sessió de DJ i zona de food stands. Aquesta iniciativa se suma a la nova política de preus del Liceu per atraure el públic jove, que permet als menors de 35 anys assistir a qualsevol títol de la temporada per tan sols 30 euros.