Standing ovation to Montserrat Caballé

La directora artística del Liceu, Christina Scheppelmann, dedica unes paraules en nom del Gran Teatre a la soprano recentment desapareguda abans de la funció de I puritani del passat diumenge 7 d'octubre. Les funcions de l'òpera de Bellini estan dedicades a la memòria de Caballé i a totes elles estarà disponible al vestíbul (des d'una hora abans de l'inici de la funció) un llibre de condolences per a tots aquells espectadors que vulguin signar-lo.

Tan bon punt es va conéixer la notícia de la mort de Montserrat Caballé (85), el Gran Teatre del Liceu va fer pública la seva tristesa i va posar a disposició de la ciutadania un llibre de condol al vestíbul històric del Teatre, situat al passadís central del Liceu.

El Teatre i el seu equip es van posar a disposició de la família de Montserrat Caballé en aquests moments complicats. En senyal de condol, les banderes que presideixen l’entrada del Liceu van onejar a mitja asta i la funció de diumenge de l’òpera I puritani va anar precedida d’unes paraules de la directora artística Christina Scheppelmann en homenatge a una de les sopranos més importants de la història i peça clau de la memòria del Teatre.

El Gran Teatre del Liceu expressa el seu condol per la mort de Montserrat Caballé, una de les sopranos més importants de la història i peça clau de la memòria del Teatre, on hi va actuar més de 200 vegades i on ha cantat gairebé tot el seu repertori, prop de 50 rols, alguns dels quals han passat a la història del Liceu i de l’òpera, com Norma, Salomé, Maria Stuarda o La traviata entre molts d’altres. Caballé no va faltar mai a la seva cita anual amb el públic del Liceu, amb qui sempre va mantenir una relació d’admiració i suport recíproca, inclús en els moments més difícils per a la Institució.