Liceu a la fresca

Saturday 16th June 2018 at 10pm
Manon Lescaut

L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s'estava representant en el propi Teatre.

La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, gràcies a la col·laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata. En aquest projecte es van afegir uns quants municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l´òpera a les seves poblacions. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera als seus municipis i fent gaudir de l´òpera a cada cop més públic.

Si voleu que el  Liceu a la fresca arribi al vostre municipi us animem a participar a l’edició del 2018 que tindrà lloc el dia 16 de juny a les 22h amb l’òpera Manon Lescaut. Per inscriure-us només heu d’omplir aquest formulari.

Si us cal més informació dels requeriments tècnics podeu consultar:  Link preguntes freqüents

 

With the support of:

With the collaboration of: