Barcelona, 27 de març de 2018. El president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany, i el mestre Josep Pons han signat avui la renovació del seu contracte com a director musical de la Fundació Gran Teatre del Liceu per a 4 temporades addicionals. El compromís s’amplia així fins a la temporada 2021/22 amb l’objectiu de donar continuïtat al Pla Musical del Liceu.

El mestre Josep Pons, que es va incorporar a la direcció musical el setembre de 2012, ha estat l’encarregat de dissenyar i implementar el Pla Musical de millora de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu, que recentment ha anunciat novetats per a la nova temporada 2018/19. Una d’elles és el projecte La Cambra del Liceu, iniciativa molt desitjada pel mestre que programarà 4 concerts de cambra al Foyer amb l’objectiu d’acostar al públic l’essència de la música tot treballant amb formacions més reduïdes sorgides del Cor i l’Orquestra. La temporada vinent el mestre també liderarà els dos concerts simfònics de la temporada, concebuts a l'entorn de Wagner, i les òperes Kàtia Kavànoba, Rodelinda i l’estrena mundial de L’enigma di Lea, de Benet Casablancas i Rafael Argullol.

[[{"fid":"8095","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]