MARIE-ANTOINETTE

  
PRODUCCIÓ CANCEL·LADA
Després de l’anunci de les noves mesures d’aturada social decretades pel Govern els propers 15 dies on s’inclou la suspensió de l’activitat del sector cultural, el Gran Teatre del Liceu es veu forçat a suspendre totes les activitats amb públic fins el 24 de novembre. 

Posada en escena elegant i àgil del Ballet de Biarritz 

Estrenat a Versailles l’any 2019, aquesta proposta signada per Thierry Malandain per al Ballet de Biarritz, presenta l’evolució d’una reina i de com va passar de ser adorada pel poble a morir odiada. Un símbol reial caigut i una història complexa transcrita en gestos. 

La música de les quatre simfonies de Haydn (núms. 6 “Matí”, 7 “Migdia”, 8 “Capvespre” i 73 “La Caça”) serà la banda sonora de la intensa vida de Marie-Antoinette al palau de Versalles: des de l’opulència i tirania de la mode i el luxe fins a l’arribada d’un poble irat. 

La vida de la Cort, la fantasia inspirada i un final tràgic són els ingredients d’aquesta posada en escena elegant i àgil del Ballet de Biarritz per una reina austríaca en el context de la Revolució Francesa; una reina que estimava les arts i el teatre i que acabaria la seva vida de plaers i sensualitat amb el so d’una làmina d’acer en el seu coll. 

  • Durada total aproximada 1h 20m

Artistic profile

Music
Joseph Haydn and Christoph Willibald Gluck
Coreography
Thierry Malandain
Set Design and Costumes
Jorge Gallardo
Lighting
François Menou
Costumes
Véronique Murat assisted by Charlotte Margnoux
Sound Creation
Nicolas Dupéroir
Set Production
Frédéric Vadé
Props
Annie Onchalo
Headpiece maker
Charlotte Margnoux
Symphony Orchestra of the Liceu Opera Barcelona
Conductor
Daniel Espasa

November 2020

15Sunday17:00Turn TCancelled
16Monday19:00Turn HCancelled
17Tuesday19:00Turn P (PA)Cancelled
18Wednesday19:00Turn BCancelled
19Thursday19:00Turn ACancelled