175 anys del Liceu

Cronologia Història artística Història Liceu Annals Liceu

Explica'ns la teva història al Liceu!

Us proposem que poseu paraules a les vostres experiències i compartiu les vostres vivències, anècdotes, pensaments, sensacions, emocions i que ens ajudeu a seguir construint la història del Teatre.

Alguns d’aquests textos es podran incorporar als Annals del teatre, una base de dades online amb tota la informació artística, material gràfic i programes de mà dels darrers 20 anys. També tindran visibilitat en projectes del 175è aniversari del Teatre i es podran incloure en d’altres formats, suports o canals informatius del Liceu.

Entre tots els participants es sortejaran 10 abonaments fixes de la temporada del 175 aniversari del Liceu. (Abonaments per la Temporada 2022-2023)

Maximum of 1500 characters

Junts seguirem fent història

El 4 d'abril de 1847 es va inaugurar el Gran Teatre del Liceu. Aquesta temporada s'inicia la celebració de l'aniversari dels 175 anys d'història. Per aquest motiu durem a terme diverses iniciatives en les que ens agradaria comptar amb la teva complicitat per a continuar escrivint la nostra història. Una història compartida que mereix ser explicada.

Un 175 aniversari del qual volem que tots us en sentiu partíceps, que tu en siguis part.

Perquè l'única manera que té el Liceu d'arribar lluny és anant-hi plegats.

 

Amb la col·laboració de: