int(200)

El conte de Nadal de Charles Dickens

Somnis de sorra amb música d’Albert Guinovart

VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió, juntament amb l’orquestra del Gran Teatre del Liceu, ofereixen un concert molt especial sobre el conte de Charles Dickens il·lustrat amb la poesia de la sorra de Borja González (Cia. Ytuquepintas) i música d’Albert Guinovart.

La lectura musical que ha fet Guinovart d’aquesta obra ens submergeix en un univers de matisos i contrastos que il·lustren de forma magistral la narració i el caràcter dels seus protagonistes. La música al servei de les paraules.

Per la seva banda, Borja González, sobre una taula de llum artesanal i amb total sincronia amb la música i el text, va modelant la il·lustració amb sorra per evocar les diferents escenes i els diferents personatges de la narració. Art, delicadesa i precisió.

  • Durada aproximada 1h 10min

Artistic profile

Print cast
Music and piano
Albert Guinovart
Conductor
Josep Vila i Jover
Adaptation of the text and stage coordination
David Pintó
Sand art
Borja González (Cia. Ytuquepintas)
Symphony Orchestra of the Gran Teatre del Liceu
VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió

Cast

SopranoAna San Martín
TenorAlbert Mora

En el marc de la col·laboració entre el Gran Teatre del Liceu, la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Conservatori Liceu, amb l’objectiu d’impulsar la participació de joves músics i creadors provinents del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu.

December 2022

13Tuesday11:30
15Thursday11:30

Information of Interest