Image
Bastien Rimondi.

Paral·lelament als seus estudis de piano al Conservatori de Narbona, Bastien Rimondi va seguir un programa de mestratge quan era nen. Als 15 anys, va conèixer Michel Wolkowitsky, amb qui va perfeccionar la seva tècnica vocal i art del cant en el marc de l'Atelier Lyrique de l'abadia de Sylvanès.

Després de tres anys d'estudis al CRR de Toulouse a la classe de Jacques Schwarz, va ingressar el 2017 al Conservatori de París amb Frédéric Gindraux, on va obtenir el seu mestratge el 2021. Es va unir a la promoció Txaikovsky (2021-22) de l'Académie Jaroussky. El seu repertori va des del barroc fins al contemporani, Bastien Rimondi aborda rols com Ferrando (Così fan tutte), Almaviva (Il barbiere di Siviglia), La Théière, Arithmétique i Reinette (L'enfant et les sortilèges), Monsieur de Crotignac (Il pittore parigino), Dorvil (La scala di seta), El Metge (La chute de la maison Usher), L'Evangelista (Passió segons Sant Mateu), L'Innocent (Boris Godunov) i Piquillo (La Perichole).

Recentment, va interpretar els rols de Don Ottavio a Don Giovanni de Mozart i Rama a Râmâyana d'Olivier Calmel a l'Òpera de Massy.

Des del 2015, Bastien Rimondi forma el duet Florestan amb el pianista Timothée Hudrisier.

Es presenten en nombrosos concerts i festivals a França i són guanyadors del Concurs Internacional de la melodia de Gordes i del Concurs Internacional de la melodia francesa de Toulouse.