SOLSTICE BY BLANCA LI COMPANY

  
PRESALE TICKETS
15/01/2021
GENERAL PUBLIC SALE
18/01/2021
SCHEDULE CHANGE
In order to comply with the curfew established by the Procicat, some of the Solstice performances have suffered schedule changes. Sorry for the inconvenience.

A show that voices concern for nature and exalts the beauty and power of dance

Solstice és l’espectacle més compromès de Blanca Li. Nascuda a Granada, formada a Nova York amb Martha Graham i establerta amb companyia pròpia a París, Li és una gran coreògrafa, cineasta, ballarina i actriu; una artista en constant renovació que s’inspira en una àmplia gamma d’estils, des del flamenc fins al ballet clàssic i la dansa urbana. Tot comença i es completa amb l’energia del moviment i la dansa.

Amb Solstice celebra la bellesa, el poder i l’energia a partir de la preocupació per la degradació de la natura. Aquesta inquietud es transforma en una obsessió expressada en la dansa i el gest. Com ens explica Li, “els elements de la natura són meravellosos i imprescindibles, però en alterar-los es poden crear grans catàstrofes. L’aigua, per exemple, és meravellosa, però pot transformar-se en terribles inundacions. El vent pot derivar de brisa a huracà, i el sol i la calor són l’origen dels incendis i les sequeres”.

A tot arreu: a les metròpolis, en les profunditats dels oceans, en els espais silvestres i aquells domesticats per la humanitat, la natura està canviant i cridant-nos. Les relacions ambigües i complexes que mantenim amb el nostre entorn han estat el punt de partida per a aquest muntatge. A mig camí entre la preocupació i l’admiració, l’amor i la violència, la conservació i la destrucció, com podem mantenir el desenvolupament de les nostres civilitzacions sense esgotar el planeta? Catorze ballarins increïbles i un percussionista donen forma a aquest espectacle que, a través del poder de la dansa combinada amb escenografia, vestits, vídeo, llums i música, evoca els trastorns del nostre ecosistema i planteja quin és el lloc de l’home dins de la natura, no considerant-lo com el seu centre sinó com un dels seus components.

With the support of:

  • Approximate running time 1h 25m

Artistic profile

Coreography and artistic director
Blanca Li
Set design and playwright
Pierre Attrait
Video and new technologies
Charles Carcopino
Music
Tao Gutierrez
Lighting
Caty Olive
Costumes
Laurent Mercier
Production
Chaillot – Théâtre national de la Danse

February 2021

6Saturday16:30Turn PD
6Saturday20:30Turn C
7Sunday18:00Turn D
9Tuesday19:00Turn A

Programa de mà

T'oferim l'opció de descarregar-te el programa en format PDF.

QUIOSC