#THELICEUATHOME

Una selecció de títols per gaudir online des de casa

Davant el confinament recomanat per les autoritats sanitàries i amb la intenció de seguir apropant l’òpera, la música i la cultura a tots els ciutadans, el Gran Teatre del Liceu habilita un ampli contingut audiovisual amb alguns dels èxits de les darreres temporades sota el lema #ElLiceuaCasa.

Gràcies a la col·laboració del Gran Teatre del Liceu amb el Teatro Real, els títols Norma i Rigoletto estaran disponibles de forma gratuïta a la plataforma My Opera Player.

També gràcies a la col·laboració del Liceu amb el canal cultural europeu ARTE, podem gaudir de forma gratuïta al seu web de la impactant producció ‘high tech’ de Turandot de Puccini que va obrir la present temporada 2019/20.

A més a més, el Liceu i TV3 permeten l’accés lliure a través de TV3 a la carta a la primera òpera de Benet Casablancas, amb text de Rafael Argullol, L’enigma di Lea, que es va estrenar mundialment el febrer de l’any passat al Gran Teatre del Liceu.

El Gran Teatre del Liceu habilitarà també al seu canal de Youtube tres dels espectacles més reeixits d’El Petit Liceu: La petita flauta màgica, La ventafocs i Pere i el Llop.

Durant els propers dies, a través de les xarxes i la web del Liceu s’anirà informant de la disponibilitat d’altres títols.

A més, els usuaris podran descarregar també de forma gratuïta els programes de mà de totes les òperes d’aquest catàleg així com les guies didàctiques dels espectacles familiars.

Amb la col·laboració de:

 

 

Selecció de títols: