Todas las noticias

FGC i el Liceu signen un acord per promocionar l’accés a la cultura amb transport públic

Salvador Alemany, Ricard Font i Valentí Oviedo.

Barcelona, 21 d'octubre 2020. Dins del programa de mecenatge del Liceu, Ferrocarrils de la Generalitat  de Catalunya (FGC) se suma al grup d’empreses que recolzen l’activitat del Teatre i contribueixen al foment de la cultura i de l’òpera.

El president d’FGC, Ricard Font, el president de la Fundació, Salvador Alemany, i el seu director general, Valentí Oviedo, han assistit aquest matí a la firma de l’acord, que regula les condicions de cessió d’espais comuns de comunicació i promoció a la línia Barcelona-Vallès i a l’interior del Liceu en el marc de la promoció de la cultura i l’oci al territori, incorporant l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través d’un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril.

L’acord signat forma part de la política d’FGC de promoció de l’oci, l’esport i la cultura del territori, que en tots els casos incorpora l’accés dels ciutadans a aquests esdeveniments a través del ferrocarril. FGC té signats convenis similars amb l’Ateneu, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) i amb La Boqueria.