Todas las noticias

El LiceuUnder35 es multiplica per dos

Barcelona, 12 de maig 2021. El Gran Teatre del Liceu va engegar el setembre de 2018 una nova iniciativa per poder apropar els joves al gènere operístic a través d’una experiència única: una sessió LiceuUnder35. Aquesta sessió es basa en una experiència operística integral (espectacle, foodstands, dj, etc) on tots els assistents són menors de 35 anys que adquireixen l’entrada a un preu assequible de 20€.

Ariadne auf naxos (Festival d’Aix-en-Provence 2018 © Pascal Victor / ArtComPress)

L’èxit de la iniciativa s’ha mantingut amb les restriccions de la COVID i continua sent una de les iniciatives amb més demanda, per aquest motiu i per poder satisfer al màxim les necessitats del col·lectiu jove, el Teatre posa a la disposició 6 espectacles Under35 la temporada 21/22, el doble que aquesta temporada. D’aquesta manera, també incorpora una sessió LiceuUnder35 amb un concert simfònic de l’Orquestra i el mestre titular Josep Pons.

Els títols LiceuUnder35 de la temporada 20/21 són:

  • Ariadne auf Naxos (òpera)
  • War Requiem (producció escenificada)
  • Mite i tragèdia d’electra i èdip (concert simfònic)
  • Wozzeck (òpera)
  • De Scheherazade a yo, Carmen (dansa)
  • Norma (òpera)

'Norma' (© ROH / Bill Cooper)

A més, i en el context d’aquesta iniciativa veurà la llum a partir de setembre la ComunitatUnder35 que permetrà als joves gaudir d’avantatges com: l’accés prioritari a la compra d’entrades d’aquestes sessions úniques 1h abans de la venda general, Compra exclusiva d’entrades a 30€ a partir de 15 dies abans de l’estrena, activitats exclusives durant la temporada, etc. Només amb un registre previ que estarà disponible a partir de l’1 de setembre.

A banda del LiceuUnder35, el Teatre també posa a la disposició dels joves (sempre menors de 35 anys) entrades de cada espectacle a un preu de 30€ . Aquestes entrades es poden obtenir a partir de 15 dies abans de l’estrena de cada espectacle, sempre que hi hagi disponibilitat. I per últim, una darrera iniciativa per a estudiants que poden adquirir entrades 3h abans de l’inici de l’espectacle sempre que siguin menors de 30 anys a un preu de 30€.

En el que portem de temporada, s’han venut 3.300 entrades, ja siguin de sessions de LiceuUnder35 o entrades per a joves, que correspon a un 6% del total de les entrades venudes, un lleuger augment respecte la temporada 2019/20 equivalent al 4% i la 2018/19 amb un 2%.