Imagen
Valentí Oviedo, Salvador Alemany i  Joaquín Miró.
Valentí Oviedo, Salvador Alemany i  Joaquín Miró.

Barcelona, 21 de juny de 2024. La companyia asseguradora MAPFRE dona suport a la Fundació del Gran Teatre del Liceu i s’incorpora al grup d’empreses que col·laboren amb el Teatre ajudant a fer possible les seves temporades artístiques. El seu compromís contribueix, a més, a desenvolupar les activitats i programes al voltant del projecte artístic com l’educatiu, el social, el digital i les iniciatives per a joves, entre d’altres.

Amb la finalitat de formalitzar l’acord, el director general territorial de Catalunya i Balears de MAPFRE España, Joaquín Miró, el president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany i el director general, Valentí Oviedo han signat el Conveni de Col·laboració per la Temporada 2023-2024.

L’acord entre MAPFRE i el Liceu s’emmarca en el programa de col·laboració de la Fundació Gran Teatre del Liceu i s’entén no només en clau econòmica sinó com una relació de confiança i suport a totes les activitats que es desenvolupen a la institució.

MAPFRE és l’asseguradora de referència al mercat espanyol, líder al negoci d’automòbils, llar i empreses, entre altres rams, amb més de 7,4 milions de clients i més de 11.000 empleats a Espanya. La companyia compta amb prop de 3.000 oficines distribuïdes per tot el territori on ofereix assessorament personalitzat als seus clients. A Catalunya, MAPFRE compta amb 656 empleats i 401 oficines, on ofereix assessorament professional i un servei proper i personalitzat.