Descarrega't AQUÍ el programa de la temporada 2023/24.

Liceuaprèn

Amb una trajectòria de més de 20 anys d’espectacles i activitats educatives i amb un futur ple de reptes i d’oportunitats, el Gran Teatre del Liceu impulsa el seu programa educatiu LiceuAprèn, consolidant així els seu compromís amb l’educació i amb la societat com a eix important del seu plantejament estratègic. LiceuAprèn té la voluntat de projectar les accions educatives del Liceu cap al futur, eixamplant els seus objectius i explorant el potencial de millora qualitativa i quantitativa de la seva oferta. 

Amb el convenciment que a través de la música, de l’òpera i de l’art podem connectar amb el més profund de les persones, amb la seva capacitat d’escoltar, de sentir, de comprendre, d’emocionar-se, de gaudir... LiceuAprèn vol esdevenir un programa educatiu global que des de valors fonamentals com són l’excel·lència, la creativitat, el respecte i l’equitat, es comprometi amb les persones, amb el seu creixement i amb el seu aprenentatge. 

A través de les nostres produccions artístiques i de les nostres accions formatives, volem arribar als infants, als adolescents, als joves i també als adults. Des de la bellesa de l’art volem oferir-los experiències enriquidores i atractives que connectin amb les seves emocions, despertin la seva curiositat i desenvolupin les seves capacitats i competències. 

LiceuAprèn, recollint l’essència artística del Teatre, situa les persones i l’òpera en el centre de la seva activitat. El repte d’acompanyar els infants i els joves en la descoberta de l’òpera perquè en puguin gaudir, la puguin estimar i a través de l’òpera puguin aprendre, ens estimula a seguir explorant noves propostes. 

L’equip LiceuAprèn. 

 

El Gran Teatre del Liceu és membre de:

Logo ReseoLogo Consell d'Innovació PedagògicaLogo Roce

 

Amb la col·laboració de:

Logo Generalitat EnsenyamentLogo Teatre-Auditori Sant Cugat

LICEUAPRÈN

93 485 99 26

liceuapren@liceubarcelona.cat