VENDA PREFERENT
12 de juny (10h)

VENDA GENERAL
19 de juny (10h)

 

Compositors vinculats a Barcelona escriuran a partir de textos-llibrets d’importants dramaturgs

Òh!pera és un projecte impulsat pel Gran Teatre del Liceu en el qual es dissenyen tres òperes de petit format per ser presentades durant una mateixa vetllada. Una sèrie d’equips creatius joves, seleccionats amb la complicitat de quatre escoles de disseny de Barcelona, hauran treballat durant més d’un any per dissenyar aquestes òperes de gran energia, d’uns 30 minuts de durada. 

Tot fent un passeig per les entranyes del Teatre, l’espectador entrarà en contacte amb les històries d’un seguit de veus atrapades en les esquerdes irreversibles dels seus traumes, secrets inconfessables o somnis impossibles. Unes expectatives que es compartiran amb un públic que farà aquest recorregut amb la intensitat de la proximitat. 

Compositors vinculats a Barcelona escriuran a partir de textos-llibrets d’importants dramaturgs; directors d’escena joves que treballaran amb les escoles de teatre, disseny i arts aplicades per fer els seus muntatges; cantants del país; petites formacions de cambra sorgides del Conservatori del Liceu… Una primera oportunitat al Liceu i un autèntic repte per als creadors del futur. 

El Liceu comença una col·laboració amb la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, el Disseny Hub Barcelona i les escoles de disseny de la ciutat per fomentar l’aprenentatge a través de la pràctica. Àlex Ollé serà el mentor del projecte. 

Fitxa artística

Compositors
Ferran Cruixent, Montserrat Lladó i Guillem Palomar
Llibretistes
Laura Ferrero, Pau Miró i Martí Sales

  Organitzen:

Logo Liceu
Ajuntament i disseny hub

Hi col·laboren:

Fundació Música Ferrer-Salat
Fundació Conservatori Liceu

Amb el suport de:

Sabadell Fundació
 

juliol 2024

Compra
Compra
Compra
Compra