Toni Marsol

Tornar
Baríton

Format als conservatoris de Cervera i Superior del Liceu amb premi d’honor, a més d’òpera, el seu repertori inclou lieder i oratori, terreny en què ha interpretat obres de Monteverdi, Bach, Händel, Purcell, Schubert i Beethoven, a més de compositors contemporanis, com E. Ferrer, A. Guinovart o J. A. Amargós.

Ha treballat amb orquestres com la Simfònica del Vallès, Filharmonia de Cambra de Barcelona, BCN216, Orquestra Barroca Catalana, Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i Orquestra de Cadaqués, entre d’altres.

El seu repertori inclou rols com Papageno (Die Zauberflöte), Figaro (Le nozze di Figaro), Don Giovanni i Leporello (Don Giovanni), Gianni Schicchi, Marcello (La bohème), Scarpia (Tosca), Escamillo (Carmen), Germont (La traviata), Malatesta (Don Pasquale), Dulcamara (L’elisir d’amore), Don Magnifico i Dandini (La Cenerentola), entre d’altres.

Debutà al Gran Teatre del Liceu amb un recital al Foyer (2000/01). Posteriorment hi ha actuat en Rusalka (2012/13), Cendrillon, Il prigioniero (2013/14), La traviata (2014/15) i Rigoletto (2016/17).

Temporades Anteriors

2014/15
La traviata (Barone Douphol)
Giuseppe Verdi
2012/13
Rusalka (Policia)
Antonín Dvořák