Capçalera Pretty Nadine

Concierto Nadine Sierra y Pretty Yende

Concierto Nadine Sierra y Pretty Yende

Dues sopranos imprescindibles en el panorama de la lírica planetària

L’oportunitat de gaudir de dues de les veus més belles del món

L’escenari del Gran Teatre del Liceu acollirà el retorn de dues protagonistes de l’escena internacional: Pretty Yende i Nadine Sierra. Dues sopranos imprescindibles en el panorama de la lírica planetària.  

Pretty Yende, que ja es va presentar al Liceu a I Puritani i també a La Traviata immediatament després de la pandèmia, torna a Barcelona després de la seva actuació a la cerimònia de coronació del rei Carles III d’Anglaterra. D’altra banda, Nadine Sierra ha recollit importants èxits en les representacions al Liceu amb títols com ara Lucia di Lammermoor o bé Manon. Serà Pablo Mielgo qui pujarà al podi per dirigir l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

Després de l’obertura de Le nozze di Figaro de Mozart podrem escoltar una seqüència d’intervencions dedicades a l’òpera italiana en un arc que va des del belcanto de Rossini, Donizetti i Bellini fins al Romanticisme de Verdi. Un viatge que continuarà oferint algunes gemmes de Nicolai, Delibes, Lehar o Offenbach, per finalment cloure el concert amb napolitanes, la taranella rossiniana i la icònica “I Feel Pretty” del West Side Story de Leonard Bernstein. 

La carrera de Pretty Yende, soprano sud-africana, comença amb una sèrie de prestigiosos premis. És la primera artista en la història del Concurs Belvedere de Viena en guanyar, el 2010, el més alt reconeixement en les dues categories d’Òpera i Operetta. Els seus estudis, iniciats al South African College of Music, van acabar a l’Acadèmia del Teatro alla Scala el 2011. Des del seu debut professional a Riga en el paper de Micaëla en Carmen, trepitja els escenaris de més prestigi internacional. 

La soprano Nadine Sierra, nascuda a Florida, va completar els seus estudis al Mannes School of Music de Nova York, continuant amb el programa de Fellowship Adler a l’Òpera de San Francisco. Nombrosos reconeixements van projectar la seva carrera internacional. El 2017, va guanyar el Premi Richard Tucker i el 2018 va rebre el Premi Artista Beverly Sills a la Metropolitan Opera.  

Aquest recital que, per ara únicament s’ha pogut viure a la Philharmonie de París i al Teatro San Carlo de Nàpols, serà l’oportunitat de gaudir de dues de les veus més belles del món.  

Amb el suport de:

Logo Junta de Benefactors Liceu

Dates i entrades

Turno C
Duración aproximada
1h 40min
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Pablo Mielgo
Director

Concierto Nadine Sierra y Pretty Yende

Turno C