Imagen
Laura Aubert.

Llicenciada en Interpretació a l'Institut del Teatre de Barcelona.

Estudia violí amb Santi Aubert, contrabaix amb Marc Cuevas i cant amb Dolors Aldea i Elisenda Arquimbau. Dansa amb Ester Sabaté.

Actriu prinipal a la serie Com si fós ahir, de Sònia Sánchez, a El Crac de Joel Joan i Hèctor Claramunt, a la miniserie Barcelona Ciutat Neutral, i a la sèrie Buga-buga d’Ana Millán i Alba Simón. Actriu capitular a Benvinguts a la família, direcció Marc Crehuet.

Actriu a la sèrie Això no és Suècia direcció d’Aina Clotet i Mar Coll. També ha particiat a la sèrie Maricon Perdido de Bob Pop, i a la pel·lícula Yo no soy Esa de Maria Ripoll. Actriu i fundadora d'Els Pirates Teatre, des de l'any 2001, ha participat a la majoria dels seus espectacles.

Ha actuat amb directors com Lluís Pasqual (Els feréstecs, A teatro con Eduardo, El caballero de Olmedo) Josep Maria Mestres (Frank V, Amor i Shakespeare, Els Watson), Carme Portacelli (L’Esplendor, Galileu), Alfredo Sanzol (La Tendresa), Adrià Aubert (Somni d’una Nit d’estiu, La Mascarada), Pau Carrió (Enric V, L’Hostalera, Sota l’ull de l’Huracà), Carlota Subirós (Sol Solet), Oriol Brogi (Al nostre Gust, 28 i mig), David Selvas (L’Onzena Plaga), Ferran Utzet (Un ningú, cent mil), Joan Arqué i Guillem Albà (Canto jo i la muntanya balla), Marc Rosich, Pep Tosar, Moïses Maicas, Jordi Casanovas, Guillem Clua, Pau Miró, Juan Carlos Martel, Oriol Tarrasón, Judith Pujol, Els Comediants, entre d’altres.

Ha fet de dramaturga a Els Secundaris i La setena Porta. També va ser la lletrista de la cantata Daltabaix a la Ciutat musicada per Josep Ollé. Músic i arranjaments musicals a diferents espectacles teatrals o tràilers, 2010–actualitat.

Destacant:

Cantant solista a La flauta màgica al Gran Teatre del Liceu – Direcció escènica de Joan Font – Direcció musical de Beltrand de Billy i Josep Pons, 1999–2002.

Violinista en el concert de Kanye West – Sala Razzmatazz de Barcelona, 2006

Temporada 2023-24