a 2 emet 'Simon Boccanegra', amb Plácido Domingo des del Liceu

Barcelona, 16 de juny 2016. El proper diumenge 3 de juliol a les 23:35h el programa El Palco de La2 emetrà l’òpera Simon Boccanegra, de Verdi, protagonitzada per Plácido Domingo i enregistrada al Gran Teatre del Liceu. L’emissió anirà acompanyada prèviament d’un breu reportatge al voltant de la figura de Plácido Domingo.

A més, s'emetrà a través del senyal del Canal Internacional de RTVE, el vídeo íntegre de l’enregistrament de Simon Boccanegra estarà disponible a la web de RTVE durant 15 dies després de l’emissió del programa (només a Espanya i Andorra).

L’equip de RTVE es va instal·lar al Gran Teatre del Liceu per enregistrar les funcions de Simon Boccanegra del 26 i 29 d’abril amb una realització amb vuit càmeres Full HD. Quatre d’aquestes càmeres eren robotitzades de manera que, col·locades en punts inusuals de la sala, ofereixen plànols inèdits de l’escenari impossibles d’obtenir amb les habituals càmeres amb operador.

El programa mensual El Palco, presentat per la soprano Ainhoa Arteta, es va estrenar fa dues temporades a La 2 per oferir íntegrament espectacles escènics de primer nivell, principalment òperes, ballets i recitals lírics, acompanyats de reportatges explicatius que contextualitzen prèviament als espectadors cada obra.

En el cas de Simon Boccanegra, s'han enregistrat imatges a camerinos prèvies i posteriors a la funció.

[[{"fid":"173","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"height":"337","width":"600","class":"media-element file-default element-centered"}}]]