Banner Adriana
  • El reconegut tenor Roberto Alagna s’incorpora al repartiment d’Adriana Lecouvreur i Jonas Kaufmann cancel·la la seva participació a la producció per motius aliens al Teatre.
  • Eleonora Buratto anul·la la seva participació al títol donat que ha considerat que era massa aviat per abordar el rol d’Adriana Lecouvreur, tot esperant poder oferir-lo en les properes temporades. La substitueix Aleksandra Kurzak els dies 17 i 20 de juny i Valeria Sepe el dia 29 de juny. 
  • Anita Rachvelishvili surt de la producció per motius artístics. En el seu lloc, Daniela Barcellona agafa el primer repartiment i en el segon s’incorpora Clementine Margaine, que al gener debuta el rol a l’Opéra de Paris.

Barcelona, 7 de desembre de 2023. El Gran Teatre del Liceu anuncia canvis en el repartiment d’Adriana Lecouvreur de Cilèa, que es podrà veure al teatre del 16 al 29 de juny amb una producció signada pel prestigiós David McVicar i la batuta de Patrick Summers.

El reconegut tenor Roberto Alagna s’incorpora al repartiment d’Adriana Lecouvreur i Jonas Kaufmann cancel·la la seva participació a la producció per motius aliens al Teatre. Alagna, que ja va cantar el rol de Maurizio la temporada 2011/12 al Liceu, s’incorpora en el segon repartiment (17,20 i 26 de juny) mentre que Freddie De Tommaso interpretarà el personatge el dia de l’estrena, així com els dies 19,22 i 29 de juny.

Eleonora Buratto anul·la la seva participació al títol donat que ha considerat que era massa aviat per abordar el rol d’Adriana Lecouvreur, tot esperant poder oferir-lo en les properes temporades. La substitueix Aleksandra Kurzak els dies 17 i 20 de juny i Valeria Sepe el dia 29 de juny. Anita Rachvelishvili surt de la producció per motius artístics. En el seu lloc, Daniela Barcellona agafa el primer repartiment i en el segon s’incorpora Clementine Margaine, que al gener debuta en el rol a l’Opéra de Paris.

AQUÍ pots consultar com queda el repartiment.

Imagen
Roberto Alagna a 'Adriana Lecouvreur' al Liceu la temporada 2011/12.
Roberto Alagna a 'Adriana Lecouvreur' al Liceu la temporada 2011/12. (© A. Bofill)