Grups i descomptes

Liceu Aprèn 02

Condicions

El següents descomptes són aplicables a la compra d'entrades, no d'abonaments. Descomptes aplicables només als espectacles que formen part de la programació del Gran Teatre del Liceu. No s'inclouen els actes externs.

Persones amb discapacitats

Persones amb cadira de rodes: 80% de descompte per a l’usuari i 50% per a un acompanyant

Persones sense cadira de rodes*: 

  • Menors de 18 anys: 30% de descompte, aplicable a 3 acompanyants d’una mateixa família.
  • Majors de 18 anys: 30% de descompte, aplicable a 1 acompanyant. Si és imprescindible un acompanyant (en aquest cas, a la targeta acreditativa ja ve reflectit):  30% de descompte per a la persona acreditativa i entrada gratuïta per a un acompanyant. 
    * Identificació amb targeta acreditativa de la Generalitat de Catalunya i DNI.
  • Compra exclusiva a Taquilles.

Aturats

30% de descompte el mateix dia de la funció, 3 hores abans de l’inici de l’espectacle, a Taquilles, amb acreditació (diumenges i festius, a partir de 2 hores abans).

Famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies d’acollida

30% de descompte en espectacles d’El Petit Liceu en el moment de la compra a Taquilles.

Apropa Cultura

El Liceu forma part del programa social Apropa Cultura amb l’objectiu de facilitar l’accés al món de l’òpera i la música clàssica a persones en situació de vulnerabilitat, fer realitat la inclusió a través de l’experiència cultural; despertar noves sensacions i desenvolupar capacitats.  El Teatre posa a disposició tota la programació i activitats pròpies a les entitats socials que en formen part, a preus simbòlics. 

El programa va destinat a persones amb discapacitat física, auditiva, visual, intel•lectual, de salut Mental i amb trastorn de l’espectre autista. També, a persones en context de vulnerabilitat (addiccions, dones en situació de vulnerabilitat, gent gran, infància i adolescència, LGTBI, malalties cròniques, minories ètniques, persones migrades, persones privades de llibertat, persones refugiades, pobreza, o persones en situació de sense llar. Les persones que gaudeixin del programa ocupen butaques de la Platea o l’Amfiteatre.

Més informació