VENDA PREFERENT
12 de juny (10h)

VENDA GENERAL
19 de juny (10h)

 

Tres obres que fan gala de les possibilitats expressives del contrabaix

En el tercer programa del cicle que neix en aquesta temporada, tindrem el plaer de poder escoltar els solistes de contrabaix de la nostra orquestra, dos dels millors virtuosos d'aquest instrument: Joaquín Arrabal i João Seara. 

En un programa dirigit per Francesc Prat, músic molt estimat a la casa, que es retroba amb el Teatre en el qual va exercir de director assistent en els seus anys adolescents, assaborirem tres obres que fan gala de les possibilitats expressives d'un instrument del qual es desconeix la seva vessant solística. 

Els cèlebres concerts de Vanhal i la sonata "Arpeggione" de Schubert, punts culminants de la música vienesa del primer Romanticisme, juntament amb el concert per a dos contrabaixos del compositor italià Bottesini, seran el programa perfecte per poder conèixer de la millor manera les immenses possibilitats d'aquest bellíssim instrument. 

Cicle Constel·lacions

Aquesta temporada encetem un nou cicle d'orquestres de cambra amb l'objectiu de presentar al nostre públic els músics de l'orquestra en el paper de solistes, que els conegueu en aquesta faceta virtuosa i els hi poseu cara en aquesta mostra del seu Art. 

L'anomenem Constel·lacions, com a configuració d'estrelles en el firmament musical, alhora que ens connecta amb les portes d'entrada del Teatre. 

  • Durada aproximada 1h
Contrabaixos solistes
Joaquín Arrabal i João Seara
Director
Francesc Prat

abril 2024

Compra

Programa

Johann Baptist Wanhal
Concert per a contrabaix en Re major

Franz Schubert
Sonata «Arpeggione» D.821

Joseph Haydn
Simfonia núm.19 Re major Hob I: 19

Giovanni Bottesini
Passione amorosa per a dos contrabaixos (i orquestra)