Imagen
Jodie Devos.

Després d'estudiar a l'Institut de Musique et de Pédagogie a Namur amb Benoît Giaux i Élise Gäbele, el 2013, Jodie Devos va obtenir el títol de Màster en Arts de la Royal Academy of Music de Londres, on va estudiar amb Lillian Watson. 

El 2014, es va unir a l'Acadèmia de l'Opéra Comique de París, on va participar a Die Fledermaus (Ida i Adèle) i Les Mousquetaires au couvent de Louis Varney. També ha actuat a la Wallonie Royal Opera en Il baribiere di Siviglia (Rosina) i Orpheus in the Underworld (Eurídice) i a l'Òpera de Montpeller en L’enfant et les sortilèges, entre d’altres. 

Més recentment, ha interpretat el paper protagonista a Lakmé a Tours, la Reina de la Nit a Die Zauberflöte dirigida per Christophe Rousset a la Philharmonie de París, i ha cantat el paper d'Amour a Pygmalion de Rameau al Festival d'Innsbruck. 

En el transcurs de la seva jove carrera, ja ha cantat sota la direcció de directors com Paolo Arrivabeni, Roland Boer, Laurent Campellone, Mikko Franck, Leonardo García Alarcón, Dmitri Jurowski, Enrique Mazzola, Marc Minkowski, Christophe Rousset i Guy van Waas. 

Debuta al Gran Teatre del Liceu.

Temporada 2023-24

Un ballo in maschera ( OSCAR )

Giuseppe Verdi