Imagen
Josep Ramon Olivé.

Nascut a Barcelona i guanyador de diversos premis, l’any 2017 participà al projecte Le Jardin des Voix de William Christie i Les Arts Florissants, i el 2018 formà part del grup de cantants dels ECHO Rising Star.

Inicià la seva formació musical a l’Escolania de Montserrat i l’Escola de Música de Barcelona amb violoncel, piano i cant. Més tard realitzà direcció coral i cant clàssic a l’Escola Superior de Música de Catalunya, per continuar a la prestigiosa Guildhall School de Londres la seva formació en cant. El seu repertori inclou papers, entre d’altres, com el Comte (Le nozze di Figaro), Mercutio (Roméo et Juliette), Tarquinius (The rape of Lucretia), Kuligin (Káťa Kabanová), Maximilian (Candide), Polifem (Acis and Galatea), Orfeo (L’Orfeo) i Aeneas (Dido and Aeneas).

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2017/18 amb Ensaladas. Retaules Musicals del Renaixement, i hi ha tornat amb Candide, Káťa Kabanová i Tosca (2018/19), Diàlegs de Tirant e Carmesina (2019/20), i Don Giovanni i La bohème (2020/21).

Temporada 2023-24

Eugene Onegin ( CAPITÀ )

Piotr Ilitx Txaikovski

Eugene Onegin ( CAPITÀ )