Imagen
Retrat Natalia Rubis

Entre els seus compromisos recents trobem la interpretació del rol d’Almirena (Rinaldo) al Händle-Festspiele de Halle (Alemanya) amb la Capella Cracoviensis amb direcció d’escena de Xavier Sabata; Lisa (Das Land des Lächels de Lehár) al Mazowiecki Teatr Muzyczny Operetka de Varsòvia, i la part de Monica (The Medium de Menotti) amb l’Orquestra de Cambra de Varsòvia.

També ha actuat sota la direcció de Mykola Diadiura interpretant el Credo de Penderecki, i el Te Deum de Dvořák; al Beethoven Easter Festival de Varsòvia ha participat en l’òpera Alexandre bis de Martinů amb direcció musical de Łukasz Borowicz, entre d’altres.

L’any 2022 va participar a La Passió segons Sant Joan de Bach al Musikverein de Viena amb direcció de Michael Maciaszczyk. També ha interpretat Dido (Dido and Aeneas) amb la Warsaw Chamber Opera, el paper de la Comtessa (Le nozze di Figaro) al Grand Theater de Łódź, Donna Elvira en una nova producció signada per Michał Znaniecki de Don Giovanni per a la Warsaw Chamber Opera.

Debuta al Gran Teatre del Liceu.

Temporada 2023-24

Orlando paladino ( EURILLA )

Joseph Haydn